Pauline Wilson: "Este o onoare și un privilegiu să lucrez cu Norina." (RO & EN)

Pauline Wilson (2)

“Norina Gâvan este o inspirație pentru noi toți. Entuziasmul și pasiunea ei pentru dezvoltarea podiatriei în România au fost incredibile. Acest lucru a dus la crearea Asociației de Podiatrie în România, precum și la dezvoltarea programului de masterat în podiatrie.

A fost foarte activă în promovarea sănătății piciorului la nivel mondial, reprezentând România în organizația D-Foot International, în cadrul proiectului POINT, în cadrul Federației Internaționale a Podiatrilor și recent numită în Consiliul European al Podiatrilor. A scris capitole în cărți și a susținut discursuri la conferințe științifice. Este o onoare și un privilegiu să lucrez cu ea.”

Pauline Wilson

 

English version below:

“Norina Gavan is an inspiration to all. Her enthusiasm and passion for the development of Podiatry in Romania has been incredible. This has led to the creation of the podiatry association in Romania as well as the development of the masters programme in podiatry as well.

She has been very active in promoting foot health globally representing Romania in D-Foot International, on the POINT project, within the International Federation of Podiatrists and recently appointed to the European Council of Podiatrists. She has written chapters in books and presented keynote speeches at conferences. It is my honour and privilege to work with her.”

 

Despre Pauline Wilson:

Pauline Wilson activează ca și podiatru în Dublin și este trezorier al Federației Internaționale a Podiatrilor (FIP-IFP). Este reprezentantul Irlandei în D-Foot International și unul dintre autorii documentului POINT (cadru standardizat de competenţe în podiatrie).

Link profil ResearchGate

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare