Mihaela Rus: "În România, podiatria e aproape sinonimă cu Norina Gâvan."

Norina Gavan Si Mihaela Rus

"O cunosc pe Norina de mulți ani și încă de la începutul prieteniei noastre m-a fascinat dorința ei de a face lucrurile să meargă. Când își pune ceva în minte, nu-i poate sta nimic în cale; mută munții!

Am urmărit cu fascinație activitatea asiduă în domeniul podiatriei pe care a desfășurat-o în ultimii cinci ani împreună cu un grup de oameni inimoși: înființarea Asociației de Podiatrie, recunoașterea oficială a ocupației de podiatru, includerea specializării în studiile universitare etc. M-am bucurat să văd că munca ei a fost recunoscută, în vara anului 2020, la cel mai înalt nivel internațional, prin numirea în Consiliul European al Podiatrilor – un loc select unde se stabilesc direcțiile de dezvoltare a podiatriei la nivelul Uniunii Europene. Cu sprijinul acestui important for internațional, Norina continuă lupta pentru dezvoltarea podiatriei în România. 

Hotărârea, energia și entuziasmul, constante ale personalității sale, fac ca în țara noastră podiatria să fie aproape sinonimă cu Norina. Fără ea, am convingerea că acest domeniu atât de important pentru sănătatea noastră, a tuturor, n-ar fi fost un subiect de interes. 

Este o bucurie pentru mine să fim partenere în lumea business-ului și colege în Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj. 

Pășește cu încredere, Norina!" 

Mihaela Rus

 

Despre Mihaela Rus:

De 28 de ani, Mihaela Rus investește, zi de zi, pasiune și profesionalism în Vitrina Advertising, renumitul brand de comunicare din Transilvania. A devenit unul dintre cei mai respectați antreprenori din România și a câștigat aprecierea și încrederea partenerilor de afaceri prin proiectele derulate împreună. Vitrina Advertising, cu sediul central în Cluj-Napoca și cu reprezentanță în București, este singura agenție din afara capitalei inclusă în fiecare an în Topul agențiilor de publicitate din România (Forbes) și unicul reprezentant din România în rețeaua internațională AMIN.

Mihaela Rus este și fondator și președinte al Asociației Femeilor de Afaceri – AFA Cluj

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare