Prof. Dr. Nikolaos Papanas: "Este o plăcere să lucrez cu ea." (RO & EN)

Norina Gavan Si Nikolaos Papanas

Pe Prof. Dr. Nikolaos Papanas l-am cunoscut în cadrul lucrărilor Grupului de Lucru privind Piciorul Diabetic, care face parte din Asociația Europeană pentru Studiul Diabetului (EASD). Astfel, prin preocupările comune despre neuropatia diabetică am înnodat o relație profesională de succes. Îi mulțumesc pentru acest testimonial și pentru sprijin în dezvoltarea podiatriei în România.

 

„Dr. Gâvan a reușit o muncă extraordinară în domeniul podiatriei. Aceasta se referă la îngrijirea clinică, dar și la educație și cercetare. Ea a devenit, pe bună dreptate, nu numai un lider de opinie în țara ei, ci și un podiatru foarte recunoscut și foarte apreciat la nivel mondial. Este o plăcere să lucrez cu ea.”

Prof. Dr. Nikolaos Papanas

 

English version below:

“Dr. Gavan has accomplished tremendous work in the field of podiatry. This relates to clinical care, but also education, and research. She has rightfully become not only a leading figure in her country but also a well recognized and highly esteemed podiatrist worldwide. It is a pleasure to work with her.”

 

Despre Prof. Dr. Nikolaos Papanas:

Dr. Nikolaos Papanas este profesor asociat în cadrul Universităţii Thrace, Grecia, în departamentul de medicină internă, divizia diabet, cât și vicepreşedinte al Grupului de Studiu pentru Piciorul Diabetic (DFSG) din cadrul Asociației Europene pentru Studiul Diabetului.

Link profil ResearchGate

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare