Prof. Dr. David Armstrong: "Aplaud munca Norinei Gâvan și a colegilor săi." (RO & EN)

Norina Gavan Si David Armstrong

Prof. Dr. David Armstrong este un susținător activ al activității Asociației de Podiatrie și vreau să îi mulțumesc din nou pentru sprijinul său. Testimonialul său mă onorează și îmi arată că eforturile noastre vor fi încununate de rezultate pozitive atât în prezent, cât și în viitor.

 

"Crearea unei specialități cu totul nouă necesită un efort semnificativ. A face acest lucru pornind de la zero este, sincer, fără precedent. Aplaud munca Norinei Gâvan și a colegilor săi, care, cu siguranță, vor fi priviți ca părinții unei discipline care va salva membre și va prelungi vieți."

Prof. Dr. David Armstrong

 

English version below:

"Creating an entirely new specialty is no small endeavor. To do so in such a grass-roots manner is, frankly, unprecedented. I applaud the work of Dr. Gavan and coworkers who will, I am certain be looked upon as the parents of a discipline that will save limbs and prolong lives."

 

Despre Prof. Dr. David Armstrong:

David Armstrong este un renumit chirurg podiatru şi profesor în chirurgia piciorului și a gleznei în cadrul Facultăţii de Medicină Keck a Universităţii California de Sud, SUA. Este un susținător activ al activității și proiectelor Asociației de Podiatrie, fiind o prezență constantă ca și lector, în cadrul evenimentelor științifice derulate de către Asociație.
David Armstrong se concentrează în practica sa pe tratarea ulceraţiilor de la nivelul picioarelor, în special pe prelungirea perioadei de remisie a unui ulcer. Este adeptul ideii de a trata diabetul zaharat precum cancerul, fiindcă aceste două maladii sunt similare prin faptul că sunt cronice şi degenerative.

Link profil ResearchGate

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare