Iulia Rusu: "Norina a schimbat cuvântul 'imposibil' cu 'POSIBIL'."

Norina Gavan, Diana Sima Si Iulia Rusu

Foto (de la stânga la dreapta): Dr. Diana Sima, Dr. Norina Gâvan, Iulia Rusu.

 

"Cu toții știm că există cuvântul "imposibil”, însă Norina Gâvan nu știe ce este acest “imposibil”. A demonstrat acest lucru prin tot ce a făcut. A schimbat cuvântul “imposibil” cu “POSIBIL”.

Am cunoscut-o pe Norina pe vremea când eram doar o studentă (2015) la Podiatrie în Marea Britanie. Țin minte că în ziua când ne-am întâlnit prima dată am rămas uimită de motivația ei. Pot să spun că eram puțin suspicioasă în acel moment, deoarece nu o cunoșteam pe Norina și nu știam cât de motivată poate să fie pentru a schimba cuvântul ”imposibil”.

În timp am văzut cât de mult poate să realizeze cu această motivație. A adus podiatria în România. Este ceva ce nu se știa până acum, o profesie de care este nevoie, ceva nou, ceva imposibil cum am putea spune.

În anul 2015, Norina a înființat Asociația de Podiatrie și de atunci minunea s-a întâmplat. Norina și echipa ei au început să educe de la persoane simple până la profesori universitari ce este podiatria, cu ce se ocupă și care sunt beneficiile ei. Acum suntem în 2020, o pandemie a intervenit, dar Norina nu s-a oprit niciodată din realizarea visurilor ei. Unul dintre acestea este “masterat de podiatrie” și a reușit să facă acel imposibil – posibil.

Norina este și va fi acea persoană cu care cu toții ar trebui să ne mândrim și să îi mulțumim pentru că a adus podiatria în România și că oferă pacienților cu diabet și complicații la nivelul picioarelor o șansă la o viață mai bună."

Iulia Rusu

 

Despre Iulia Rusu:

Iulia Rusu este podiatru în Manchester, Marea Britanie. 

Link profil LinkedIn

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare