Gabriela Hum: "Îi plac oamenii și se pune mereu în slujba lor."

Norina Gavan Si Gabriela Hum

Gabriela Hum, buna mea prietenă și colaboratoare apropiată, a scris câteva cuvinte despre visul meu de a promova și dezvolta podiatria în România. Îi mulțumesc tare mult pentru cuvintele frumoase și că vede în mine o parte din Margaret Thatcher, unul dintre idolii mei.

 

"Îi place Margaret Thatcher, arta, călătoriile și vinul bun! Și dincolo de toate acestea îi plac oamenii și se pune mereu în slujba lor. Norina a reușit din 2015 să facă mulți pași într-un domeniu de pionierat nu doar în România, ci și în multe state din lume: podiatria.

Înregistrarea profesiei de podiatru în Codul Ocupațiilor din România și deschiderea unui Masterat de Podiatrie la UMF Cluj sunt doar două dintre rezultatele ce au încununat munca ei, în anul de grație 2020! Au fost 5 ani în care a muncit zi de zi la visul ei – Podiatrie în România!

Dincolo de acest lucru este conștientă de importanța muncii în echipe multidisciplinare și stimulează asta (specialist podiatru, medic specialist diabetolog, neurolog, psiholog și alții). Îi stimulează pe cei tineri pentru a-și depăși potențialul și mereu are o viziune pe care o împărtășește oamenilor cu care lucrează, inspirându-i. Scrie articole, organizează conferințe și congrese, are apariții la televiziune, își coordonează echipa cu o putere de muncă și de concentrare pe care rar le-am întâlnit.

Norina are în sânge ceea ce spunea Margaret Thatcher: ”Look at a day when you are supremely satisfied at the end. It’s not a day when you lounge around doing nothing; it’s a day you’ve had everything to do and you’ve done it.”

Gabriela HUM – director executiv ATU Consulting

 

Despre Gabriela Hum:

Gabriela Hum este psiholog și psihoterapeut ca formare de bază. Este membru al Boardului de Directori în cadrul World Association of Positive Psychotherapy. Din 2004 conduce ATU Consulting, companie ce livrează training și face consultanță de HR. 

Link ATU Consulting

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare