Dr. Gabriela Crețeanu: “Am încredere că Norina este omul potrivit la locul potrivit.”

Gabriela Creteanu

"Norina Gâvan este, categoric, o deschizătoare de drumuri într-ale podiatriei, ca și specialitate, dar și membru fondator al Societății de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic.

În acest fel o cunosc majoritatea oamenilor. Pentru mine este mult mai mult. O cunosc din noiembrie 1997, am urmărit și admirat permanent energia pozitivă pe care o emană, puterea de muncă și exigența cu care rezolvă orice problemă.

În eforturile sale mă regăsesc în totalitate, fiindcă, de la un punct, pasiunile și interesele noastre profesionale se împletesc.

Ca și medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice m-am confruntat, de-a lungul anilor, cu diverse complicații ale piciorului diabetic și cunosc, mai bine decât oricine, importanța unor programe de specializare și de perfecționare ale specialiștilor în îngrijirea piciorului, în general, și a piciorului diabetic, în special.

Așadar, am salutat cu entuziasm înființarea Asociației de Podiatrie, fiindcă am recunoscut, în rezultatele ulterioare ale acesteia, fermitatea primilor pași într-un domeniu neexplorat dar esențial. Iar meritele Norinei Gâvan sunt cu atât mai importante, cu cât este necesară implicarea pe multiple planuri atât medicale, cât și educaționale, sociale și de management, pentru obținerea rezultatelor dorite.

Am încredere că este omul potrivit la locul potrivit și că, prin diversitatea acțiunilor pe care le întreprinde și a evenimentelor pe care le organizează, angrenând specialiști din diverse instituții, din țară și de peste hotare, acest demers se va concretiza așa cum ne dorim cu toții.

Sunt pe deplin convinsă că energia, determinarea și pasiunea cu care duce lucrurile la bun sfârșit vor fi la fel de prezente și pe viitor, în toate acțiunile Norinei Gâvan."

Dr. Gabriela Crețeanu

 

Despre Dr. Gabriela Crețeanu:

Dr. Gabriela Crețeanu este medic primar și Șef secție Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Suceava.

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare