Dr. David Dunning: "Norina înțelege podiatria." (RO & EN)

Norina Gavan Si David Dunning 3

Foto (de la stânga la dreapta): Dr. David Dunning, Jose Luis-Lazaro Martinez, Dr. Norina Gavan.

 

"A fost un privilegiu să lucrez cu Dr. Norina Gâvan. A dus conceptul profesiei de podiatru în România în punctul în care funcționează corect și într-un timp remarcabil de scurt. A realiza acest lucru necesită: cunoștințe și gândire strategică, dorință și entuziasm, muncă multă și determinare, iar Norina are toate acestea din abundență. Principalul lucru este însă capacitatea ei de a înțelege problemele. Ea înțelege complexitatea podiatriei și ceea ce este necesar pentru a crea o profesie eficientă și, poate, mai presus de toate, capacitatea de a comunica această înțelegere celor din jurul ei și celor care chiar trebuie să știe. Mai mult decât atât, Norina are și o personalitate vivace și antrenantă!”

Dr. David Dunning

 

English version below:

"It has been a privilege for me to work with Dr, Norina Gavan. She has taken the concept of a properly functioning podiatry profession in Romania to a reality and in a remarkably short time. To do something like this takes; knowledge and strategic thinking, drive and enthusiasm, hard work and determination and Norina has all of these in abundance. But the main thing is her ability to understand the issues. She has an understanding of the complexity of podiatry and what is required to produce an effective profession and, perhaps above all, the ability to communicate this understanding to those around her and those who really need to know. All this and she has a lively and engaging personality too!”

 

Despre Dr. David Dunning:

Dr. David Dunning este podiatru generalist cu un interes deosebit asupra biomecanicii piciorului și medicinei musculo-scheletale. A urmat cursurile cursurile Universității Salford și a absolvit medicina podiatrică în 1975. După o perioadă de muncă clinică și managerială în cadrul sistemului public de sănătate din Marea Britanie, acesta a lucrat în sistemul privat timp de peste 20 de ani.
De-a lungul carierei a colaborat cu cluburi sportive profesioniste, printre care echipe de fotbal și rugby de primă ligă. A fost implicat și în clinici de fizioterapie, specializate în sport, unde a participat la tratarea multiplelor leziuni ale sportivilor de elită. De asemenea, este un vorbitor la nivel internațional pe tema problemelor musculo-scheletale, este lector senior la Universitatea Staffordshire și face parte din Societatea Podiatrilor din Marea Britanie.

Link profil LinkedIn

 

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare