Dr. Anca Bălan: "Sunt mândră să susțin eforturile Norinei de dezvoltare a podiatriei."

Anca Balan 1

"O cunosc pe Norina Gâvan de mulți ani, însă doar în ultimii ani am colaborat îndeaproape și cu rezultate excelente pentru promovarea Conceptului de Picior diabetic în rândul profesioniștilor din sănătate, în general, și al Medicilor de familie, în special.

Norina Gâvan este o persoană proactivă, empatică, plină de energie canalizată spre realizarea țintelor asumate. Extrem de receptivă la sugestii și idei, este omul care face lucrurile să se împlinească.

Este un izvor de munte care reușește să străbată obstacolele întâlnite în cale, croindu-și drum spre obiectivul stabilit. Izvorul crește în drumul său, convingând alte izvoare să își continue drumul împreună. Astfel, acesta devine mai puternic și cu mai mari șanse să străbată cu succes drumul dorit. Exact ca izvorul de munte, Norina Gâvan deschide calea și o bătătorește pentru a fi urmată de colegii pe care îi convinge cu entuziazmul și perseverența de care dă dovadă.

Gânditor cu strategii pe termen lung, eu o consider pe Norina unul dintre cei mai importanți luptători pentru recunoașterea și înființarea Podiatriei în România. Este un ambasador recunoscut printre podiatrii și experții în Picior diabetic din Europa și nu numai, iar eu personal sunt mândră să colaborez și să susțin eforturile Norinei Gâvan de dezvoltare a profesiei de Podiatru."

Dr. Anca Bălan

 

Despre Dr. Anca Bălan:

Dr. Anca Bălan este medic primar Medicină Generală, instructor formator în Medicina Familiei și Șef Departament Cercetare din cadrul Societății Naționale de Medicina Familiei. 

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare