Christian Jerome: "Suntem încântați că Norina a apelat la noi." (RO & EN)

Norina Gavan Si Christian Jerome

"Prin dăruirea și angajamentul ei, Norina a convins factori de decizie din România de nevoia implementării podiatriei. Podiatria este o profesie din domeniul sănătății destul de nouă, însă și-a dovedit valoarea adăugată importantă în practica medicală. În Europa, dar și la nivel mondial, Federația Internațională a Podiatrilor dorește să promoveze podiatria în beneficiul persoanelor cu afecțiuni ale piciorului și gleznei. Suntem încântați că Norina ne-a împărtășit visul și planul ei, astfel încât am reușit să o susținem în perseverența sa de a recunoaște podiatria ca o profesie din domeniul sănătății la nivel înalt."

Christian Jerome

 

English version below:

"Through her dedication and commitment Norina has convinced the Romanian stakeholders of the need to implement Podiatry in Romania. Podiatry is a fairly new health profession but has proven of its important added value in the medical practice. In Europe but also globally the International Federation of Podiatrists wants to advance podiatry worldwide for the benefit of those with foot and ankle ailments. We are delighted that Norina has reached out so we could support her in her perseverance to recognize podiatry as a high level health profession."

 

Despre Christian Jerome:

Christian Jerome este fostul președinte al Federației Internaționale a Podiatrilor (FIP-IFP), urmând a fi înlocuit în curând de către succesorul său. A fost primul președinte de origine franceză al acestei organizații.

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare