Caroline Teugels: "Întreaga comunitate podiatrică i-a admirat perseverența." (RO & EN)

Norina Gavan Si Caroline Teugels

Foto (de la stânga la dreapta): Matthew Garoufalis, Dr. Norina Gâvan, Caroline Teugels

 

„Cei care sunt suficient de nebuni să creadă că pot schimba lumea, de obicei sunt și cei care reușesc”, este un citat din Steve Jobs, care se aplică direct la Norina. Aceasta a preluat provocarea pentru a se asigura că concetățenii săi cu afecțiuni ale piciorului și gleznei pot avea acces la îngrijiri podiatrice la nivel înalt. Angajamentul, determinarea și voința ei puternică au făcut ca acest lucru să se întâmple în România. Podiatria este un fapt. 

Norina este un model pentru regiune și pentru toți cei care cred cu tărie că pot face o schimbare. Întreaga comunitate podiatrică a stat în spatele ei și i-a admirat perseverența și credințele. Mulțumesc, Norina, pentru că faci lumea un loc mai bun pentru cei care suferă."

Caroline Teugels

 

English version below:

"Those who are crazy enough to think they can change the world usually do,” is a quote from Steve Jobs that applies directly to Norina. Norina has taken up the challenge to make sure her fellow citizens with foot and ankle ailments can have access to high level podiatric care. Her engagement, determination and strong will have made this happen in Romania, podiatry is a fact.

She is a role model for the region and for all those who strongly believe they can make a change. The whole podiatric community stood behind her and admired her perseverance and her believes. Thank you Norina for making the world a better place for those who suffer."

 

Despre Caroline Teugels:

Caroline Teugels este Directorul Executiv al Federației Internaționale a Podiatrilor (FIP-IFP).

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare