Asist. Univ. Dr. Georgeta Inceu: "Norina a devenit pionierul podiatriei în România."

Asist. Univ. Dr. Georgeta Inceu (2)

"În primul rând, despre Norina pot spune că este o vizionară. A crezut cu putere, de la început, în viitorul podiatriei la noi în țară și niciun efort nu a fost prea mare pentru a-și atinge acest deziderat.

“The sky is not the limit” i se potrivește Norinei, care găsește întotdeauna resurse inepuizabile de energie debordantă, care pe unii îi motivează, iar pe alții îi dezarmează.

Creativitatea, tenacitatea și curajul de a-și asuma riscuri, dar în același timp fermitatea, rigurozitatea și perseverența, sunt doar câteva din calitățile Norinei, care este o artistă în a motiva, ghida și inspira oamenii din jurul ei și din echipa ei, astfel încât nicio barieră nu e de nedepășit.

Norina a devenit pionierul podiatriei în România, punând prima cărămidă pentru implementarea podiatriei în sistemul public de sănătate de la noi din țară. Keep going, Norina!"

Asist. Univ. Dr. Georgeta Inceu

 

Despre Asist. Univ. Dr. Georgeta Inceu:

Asist. Univ. Dr. Georgeta Inceu este medic primar în specialitatea Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice, iar din 2015 este şi trainer specializat în managementul piciorului diabetic, în urma participării la cursul “Train the Foot Trainer” al Grupului Internaţional de Lucru pentru Piciorul Diabetic (IWGDF) organizat de către Federaţia Internaţională de Diabet (IDF). Din septembrie 2015 este acreditată și ca formator în podiatrie.

În acest moment, Dr. Georgeta Inceu are calitatea de Vicepreședinte în cadrul Consiliului Director al Asociației de Podiatrie. Dr. Georgeta Inceu activează în cadrul Clinicii de Diabet din Cluj-Napoca.

Link profil ResearchGate

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare