Prof. Dr. Frank Bowling: "Dr. Gâvan este o adevărată inspirație." (RO & EN)

Norina Gavan Si Frank Bowling 1

Prof. Dr. Frank Bowling, chirurg în podiatrie în cadrul Manchester Foundation Trust, mi-a oferit un testimonial despre activitatea mea de promovare și dezvoltare a podiatriei în România. Cu această ocazie, vreau să îi mulțumesc, din nou, că este un susținător activ al activității Asociației de Podiatrie.

 

"Dr. Gâvan este o adevărată inspirație pentru toți tinerii profesioniști din domeniul sănătății care sunt implicați în îngrijirea piciorului diabetic. Ca să realizezi atât de multe într-un timp atât de scurt este un miracol pentru persoanele cu diabet și complicații asociate la nivelul picioarelor, prin reducerea ratei amputațiilor datorată implementării unui program educațional structurat și a profesiei de podiatru în România."

Prof. Dr. Frank Bowling

English version below:

"Dr. Gavan is a true inspiration to all aspiring young medical professionals in the study of diabetic foot disease. To do so much in such a short period of time quite frankly is a “miracle” to those who suffer from diabetes and its associated lower limb complications, by reducing amputation rates through structured education and the newly integrated discipline of Podiatric Medicine in Romania."

 

Despre Prof. Dr. Frank Bowling:

Prof. Dr. Frank Bowling este un cititor al medicinei translaționale, cu un interes special în diabet zaharat și complicatiile asociate de la nivelul membrelor inferioare la Universitatea din Manchester și chirurg în podiatrie la Manchester Foundation Trust.

Rolul său ca și clinician este axat pe îngrijirea pacienților cu complicații ale membrelor inferioare datorate diabetului. El supraveghează, de asemenea, diverse clinici de cercetare în cadrul Manchester Diabetes Center și clinica Rusholme High-Risk pentru picioarul diabetic alături de profesorul Andrew Boulton.

Prof. Dr. Bowling a publicat peste 130 de jurnale medicale citate de Pubmed Google Scholar, a publicat 21 de capitole de carte si 3 cărti despre complicații ale membrelor inferioare asociate diabetului zaharat. 

Link profil ResearchGate

  • Share this post!

Norina Gâvan

Spirit - Atitudine - Implicare